hírek

Több munkahelyveszteség az idősebb emberek körében, mint az első gondolat a pandémia közepette
Kiadás ideje: 2021-06-28 17:36:25  Találat: 19

26e53a388574a226b61dc67caf65a6e.png

A Royal Mail postai dolgozó elsétál egy pub Yorkban a terjedését a koronavírus betegség (COVID-19) folytatódik, York, Nagy-Britannia, március 31-én 2020.

A Novel Coronavirus pandémiát az Egyesült Királyság idősebb emberei körébennagyobb mértékbennövelte a munkanélküliséget, mint bármely más korcsoport.

A megdöbbentő kinyilatkoztatás, amely ellentétes a korábban elfogadott elképzeléssel vírus már különösennehéz a fiatal munkavállalók, a következők elemzésére a Nemzeti Statisztikai Hivatal adatai által lefolytatott Rest Kevesebb, egy on-oldalát.

-A tanulmány megállapította, a munkanélküliek száma az Egyesült Királyságban év legalább 50 voltnőtt egy harmadik az elmúlt év során, míg anő a 24 százalékos a teljes munkaképesage lakosság körében.

A honlap szerint az összes munkanélküliek száma az Egyesült Királyságban 24 éves vagy annálnagyobb a teljes létszáma 50 éves vagy idősebb, akik munkanélkül, de a változás idővel azokban az állományokban már több drámai között 50 éves kor fölött.

A webhely azt állítja, anövekedés a munkanélküliek száma 25 százalék volt azok számára 18 és 24 év, 28 százalék évesek 25 és 34, 19 százalék évesek 35 49 és 33 százalék a 50 évesnél idősebb.

"A Guardian újság idézett Stuart Lewis, az alapító Rest kevesebb, mint mondta:-Aznem kétséges, hogy az előttünk álló egy ifjúsági foglalkoztatási válság, de most kevesebb jól dokumentált az a tény, hogy mi is szembe egy hosszú"term munkanélküliség katasztrófa az idősebb munkavállalók körében.

"John Philpott, egykori igazgatója a Foglalkoztatáspolitikai Institute agytröszt, mondta a Guardian:-Anépszerű Nézd, hogy a Covid19 pandémiája-"nhurt a fiatalok sokkalnehezebb, amikor a munkáknem mondják el az egész történetnek. A munkahelyi ürességek szintjén az előfeltételek, amelyek az előrejelző magas, minden korú álláskeresők küzdenek, hogy megtalálják a munkát, és az endemikus életkor megkülönböztetését megkönnyítik, hogy kétszeresen megnehezítsd a munkanélküliek 50 év feletti munkanélküliek számára \\ t\\ tnSeparate kutatás a londoni

basednem

profit Center Aging jobb és a független kutatási szervezet a tanulás és a munka Intézet megállapította, hogy mintegy 377.000 idősebb munkavállalók lesz különösennagy veszélye, hogy elveszítik az állásukat, amikor a kormány-39; s katonai eltávozás program futamideje március.-&#és a dolgok valószínűleg maradnehéz helyzetben lévő munkavállalók egy ideig, mint a gazdaság továbbra is harcban szerint Andy Haldane, vezető közgazdásza a Bank of England.

Haldane hétfőn a konferencia során jótékonysági által szervezett civil társadalom Media, hogy a járvány hagy örökülnemcsak a munkanélküliség, de a magas államadósság, kimaradt oktatások, és a mentális egészségügyi problémák.

A Az elmúltnéhány héten végzett vakcina bejelentései ajánlatát, a remény a végén az alagút,

A Reuters hírügynökség idézte őt, mint mondta.Nonetheless, még egy vakcinát, akkor""39 S törölje a válság vezetnéhány maradandó hegek, különösen a legszegényebb és leghátrányosabb."&#

de mondta mintegy két

thirds a gazdasági veszteség bevezetését követőnemzet"39; s első zárlatot idén immár megtérült.-&#

i Szerintem

39; s most ésszerű és reális beszélnek jövőre fordult a levél számunkra gazdaságilag,"tette hozzá.&#

Előző: A vakcinák a következő hónapb...

Következő: Hong Kong sürgette a pandémiás...