hírek

Hong Kong sürgette a pandémiás intézkedéseket
Kiadás ideje: 2021-06-28 17:36:59  Találat: 23

Hong Kong Orvosi szakértők sürgette a kormányt, hogy azonnal húzza meg a társadalmi távoli intézkedések, és indítsa el anagy-ssale vírusvizsgálatot a közösségben, hogynyomon követi a felfedezett Covid-19 eseteket, mint a város hétfőn rögzítette 73 új fertőzéseket, a legmagasabbnapi számot elmúlt három hónapban.

 

A hétfőn, a város' s teljes egyezőség állt 5701, 108 halálesetek. Külön, több mint 70 embert teszteltek pozitívan a COVID-19-re, az egészségügyi hatóságok szerint.

 

 

 

 

Kong. Szerint a Center for Health Protection az Egészségügyi Minisztérium, eddig 132 megerősített betegek, köztük 50 közülük megerősítette hétfőn, összekapcsolódtak a táncoló klaszter, a legnagyobb klaszter, mivel a járvány sújtotta januárban.-&#-&#

Facing a tüske új esetekben a kormány kiadott egy kötelező vizsgálata közlemény először igénylő, aki járt bármely 21 táncoló helyszínek közöttnovember 1 és 21 alávetni vírus teszt előttnovember 24.

 

-Anyone akinem tesz eleget a kötelező vizsgálata közlemény szembe kellnéznie egy fix HK $ 2000 ($ 258) büntetést. A jogsértők tesztelési rendet kapnak, és azok, akiknem felelnek meg, a HK $ 25,000-os finom és hat hónapos börtönbüntetésre kerülnek, elnöke a tanácsadó bizottság a fertőző betegségekre, a Hong Kong Medical Association, hétfőn azt mondta, hogy az adminisztráció köteles azonnal intézkedni, hogy húzza meg a város

39; s szociális távolságtartás szabályok és minimalizálja a helyi adások. Leung javasolták, hogy felfüggesztik acampus osztályok, folytatása gyakorlatok otthon dolgozik, és közeli szórakozóhelyek, valamint sportlétesítmények, intézkedéseket tekintik hatékony módja, hogy a vírust a magassága a város 39; s utolsó hulláma a járvány júliusban.

"-"

A kormány is be kell vezetnünk tömeg vírus szűrés azonosítani fertőzött betegek COVID19 a lehető leghamarabb, ésnyomkövetési helyi szállítási útvonalak és források Leung azt mondta China Daily. 

""-

Csak e két

pronged megközelítés a város hatékonyan tartalmazza anegyedik hullám a kitörés,mondta. 

--

Leung azt mondta, hogy az illékony járvány esetén a kormánynak

További leckétaz új hullám. A hatóságoknak meg kell alaposan felülvizsgálja a koronavírus megelőzési és ellenőrzési intézkedéseket, különösen azok számára, akik érkeznek a város kívülről Hong Kong, valamint karantén exempted csoportok plug kiskapukat, mondta.

&#

--

 

-

 

-

 

 

&#-

értékelte, hogy szorosan együttműködjönnéhány magas
RISK iparággal, és az iparági szakembereket munkaszervezési iránymutatásokkal, valamint egy olyan mechanizmust létrehozzanak, amely lehetővé teszi a légzési tünetekkel rendelkező betegeket, és rendszeres kötelező vírusvizsgálatot biztosítva magas

Risk csoportok. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n39; A közegészségügyi iskola, azt állította, hogy a kormánynak bezárnia kell a bárokat, karaoke helyszíneket, tornateremeket és egyéb beltéri szabadidős létesítményeket. \\ N \\n \\n \\n \\ NIndloyers kell mérlegelni a munkát \\nnat \\nhome politikákat, és a kormánynak szigorúbbnak kell lennie korlátozások az éttermekben, mondta. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ tn \\n \\n \\n \\n \\nThose jogosult alkalmazni kell a mentességet, és válaszd a visszatérő dátumokat egy online foglalási rendszer. A visszatérőkneknegatív COVID \\n19 vizsgálati eredményeket kell adniuk 24 órával az utazás előtt, amikor belépnek a városba. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n ember kért program közöttnovember 23 és 29 körül 2140 lakos visszatért Hong Kong a program keretében hétfőn. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nDue a túlfeszültség új koronavírus fertőzések HongKong, a város és Szingapúrban elhalasztotta a világ \\n \\ N39; s első karantén \\nfree utazási buborék két hétig. Mivel a halasztás, az alakuló járatok a két helyen, az eredetileg tervezett indulásnov 22 késtek. A részleteket a hivatalos újbóli bevezetésével a terv kerül be a jövő hónap elején. \\ N \\n \\n \\n \\n

Előző: Több munkahelyveszteség az idő...

Következő: A vírus elterjedése a globális...