hírek

A vakcinák a következő hónapban készen állhatnak
Kiadás ideje: 2021-06-28 17:20:04  Találat: 9

Vaccines készen állhat a jövő hónapban

 

Pfizer és BioNTech is megkezdheti a COVID-19 vakcinák jövő hónapban, a cég hivatalos mondta, plafon le egy biztató héten ahol több vakcina kifejlesztését küldte pozitív vizsgálati eredmények.

Final Phase 3 adatokat, így-called Pfizer oltóanyag arra utal, hogy a kezelés 95 százalékkal hatásos fertőzés megelőzésére és gyártnem súlyos mellékhatások. A gyógyszeripari cégek mögött a vakcina-Egyesült Államok-based Pfizer és Németországban' s BioNTech-vannak beállítva, hogy megosszák eredményeket a globális kábítószer-szabályozóknapon belül.

 

 

Clean teljesítmény fő hangsúly energetikai vállalat

 

State teljesítmény Investment Corp, Kína egyik' s öt áramfejlesztők, tervezi, hogynövelje a telepített villamosenergia-termelő kapacitás több, mint 220 gigawatt 2025-ig

of, hogy több mint 60 százaléka lenne a tiszta energia, az említett felső vezetői.

China ígéretet tett, hogy elérje a csúcsot a szén-dioxid-kibocsátás 2030-ig is törekszik szénsemlegességi által 2060. Tehát SPIC épít egy stabil, biztonságos és gazdaságos tiszta energia rendszer alapján kiegészítő multi-energy mix vízenergia , szélenergia, fotovoltaikus és energiatárolási Kínában hosszú távon, azt mondta Qian Zhimin, elnöke a pekingi-headquartered csoport.

 

 

  Baidu hogy tovább érintse livestreaming

 

Baidu In c kedden jelentette be, hogy felvásárolja Joyy Inc' s video-based szórakoztató livestreaming üzleti Kínában $ 3,6 milliárd készpénz, a lépés jelzi majd a kereső óriás' s legújabb behatolás a gyors-growing online video-és livestreaming szegmensben, és változatossá a bevételi források túl alapvető keresési üzlet, szakértők szerint.

A akció során YY mobilalkalmazás YY.com a weboldalt, és YY PC, többek között. A tranzakció zárásához van bizonyos feltételek és várhatóan sor kerül az első félévben 2021, Baidu mondta.

 

  

ai hosts üzemanyag Kína' s i élő vásárlási boom

 

Az elmúlt években Kína' s Online üzletek és márkák már egyre bérbeadása szociális média befolyásos,nagy rajongója a következő vagy szakmai üzletkötő segíteni a termékek keresztül livestreaming. Míg a streamer bemutatja a termékeket, a termék linkek és bizonylatok jelennek meg a képernyőn anézők számára.

A ország' snagy online vásárlási platformok, mint például Taobao és a rivális JD.com egyaránt elindította a saját livestreaming állványok, Taobao élő és JD élő, amely táplálja a tendencia livestreaming e-commerce.


Előző: Hong Kong sürgette a pandémiás...

Következő: Több munkahelyveszteség az idő...